21 Nisan 2010 Çarşamba

Intestinal - Human Harvest (2010)




İsveç ortamlarının geniş death metal kitlesine 2008 yılın da katılan Intestinal geçen günler de çıkardıkları ''Human Harvest'' adlı albümleri ile ilk kayıtlarını yayımlamış oldular.

İsveç death metalin tempolu,satanik,gaddar ve ölümcül bütün özelliklerini taşıyan Intestinal,kanımca ruhlu bir iş çıkarmış.


Görev dağılımı:

Lord Gorecunt-Vokal
Testicular Mutilation-Gitar
Fleshraper-Bas
NecroCock-Davul

Albüm kapağını kim çizmiş bilmiyorum ama o modern ortama 2 dünya savaşı bombardıman uçaklarını sokmayı becermeyi nasıl başarmış hala anlamadım.O 3 sivri sinek görünümlü uçağı çıkardığımız zaman kapak manalı.Zombiden genel katliam ve insan hasadı.

Sound olarak ise;Klasik bir isveç death metal örneği ancak bariz bir Tormented etkileşimi söz konusu belki de Tormented elemanı olan Claes Holmbergs tarafından yapılan kayıt yüzünden andırıyor olabilir.Onun dışında her o ortamın grubunda olduğu gibi Dismember,Grave,Entombed... gibi paşalardan etkilenme bariz ortada.


Myspacelerine de etkilendikleri kısmına ise şöyle not düşmüşler:Deicide, Mortician, Cannibal Corpse, Vader,Torture killer,facebreaker,tormented,lady gaga:D

Psycho Records etiketi ile yayınlanan albüm, Crypt of Death adlı stüdyo da kaydedilmiş.Kayıt işlemi esnasında ise Tormented'tan Claes Holmbergs mikserin başına geçmiş.

Parça sıralamsı ise;

1.Maggot Filled Flesh
2.Licking a Dead Cunt
3.Bloodsplatter
4.Piled Alive
5.Skinripped Whore
6.Meat Train
7.Swamp
8.No Remains of Your God
9.Murder = Art
10.Dead Raped Forever

Parça isimlerinden de anlaşıldığı gibi gaddarlar.Albümün girişi introsu death metal mal olmuş filmlerin başını çeken The Exorcist'ten.Ardından gelen Maggot Filled Flesh oldukça gaz bir parça.Parça isimlerinden de anlaşıldığı gibi Cannibal Corpse'un Barneslı zamanı akıllarını almış.Derisi yüzülmüş orospu,Kurtcuk dolu ceset,Ölü amı yalamaca,her daim ölü tecavüzü aldı parçalar la bu bir dönem rahat uyku çekemedikleri ortada.


Bütün parçalar da aynı hava süre gelmekte oyüzden tek tek ele alınacak bir durum söz konusu değil.Vokal kendini dinletiyor.Davullar özellikle üst kısım güzel.Zillerleri biraz fazla abartmış kanımca ancak kaotik bir yapı yaratmış.Özellikle Swamp adlı parça da ki ziller mezbağ gibi.Krosların tonları net değil zevke göre değişen bir şey.Gitar ve bas işi tamamiyle kotarmış.Geçişleri ve iniş çıkışları yerinde.Sözlere göz atarsanız çok rahatlıkla görüceksiniz,ilkel gaddarlık ta yazılmış sözlerin üzerine döşenmiş hayvan-i müzik bütün olayları bu.


Bu temellerinin üstüne koyarak iler ki yıllar da daha iyi işler çıkarıcaklarının kanatindeyim.Old skoll isveç death metal sevenlere mutlak tavsiyem bu albümü edinmeleridir.



Lord magius/Haribo extreme culture aittir.
Related Posts with Thumbnails