26 Aralık 2010 Pazar

Extreme Haribo Culture Hakkında



Mekanın belli ancak zamanın belli olmadığı anlardan birinde...Duman altı,gözler kan çanağı ve ellerde viski dolu bardaklar.Fonda Down,Mississippi nehrinin sakinliği evin içine kadar girmiş.Tabi ki bu şölene eşlik eden poşet poşet haribolar.

Keyfimiz yerinde kazımamız bol.

Derken çalmaya başladı sirenler,acil kapısından girdi içeri.Hiç vakit kaybetmeden kanlı doğum gerçekleşti.

Satırlar,baltalar,palalar,elektrikli testereler.

...Sonunda hayata gözlerini yumdu ve bekledik.Tam 15 gün.Derin kazmadık çıkabilsin diye.Evin 100 metre ilerisine gömdük.Günü geldi çaldı kapıyı.

Gaddarlıkla,zalimlikle,Karanlık tarafın güçleri ile geldi aramıza.

O an o hücre evinden beter ev demeye yalancı şahitlerin bile dillerinin varmayacağı yerde bulunan;Lord Magius,ÜberGoreWitch,Mad Butcher ve Haribo4Grind,bu şeytani iş birliğini haribo'nun formülünden yaralanarak sonsuzluğa adamışlardır.

Lemmy Kanunlarını temel alarak yola çıkan bu süper 4'lü fantastik 4'lü ekibini bile tokatlayabilecek kadar gaddardır.Tüm gariplikleri ve sapkınlıkları içinde bulundurmaya çalışılan Extereme Haribo Culture'ın baş mevzusu ise;Extreme metal ve Korku filmleridir.

En ağır guttural'lar,acımasız blastlar ve karın deşen kroslar fonda yer alırken;
Yamyamlar,zombiler,seri katiller,orospu rahibeler,tecavüzcüler,dinsizler ve şeytana tapanlar en ön hat saflarda yer alır.


Bunların dışında Haftanın sürtükleri ve sporcuları demirbaşlar listesinde yer almakta olduğu kesin.

Sadece korku filmleriyle de kalmayarak,Enter the Martial Haribo art ve Grind Canyon etiketleriyle dövüş ve western filmlerinin en güzel örneklerini siz okuyucularla paylaşmaktadır.Röportajlar,face of haribo,best haribo ve worship gibi etiketler ile jelibonun içindeki mutluluk formülünü blog'a aktarılmıştır.

İlk senenin ardından gücüne güç katan ExtremeHaribo,

Toprağın derinliklerden çıkardığı fosilleşmiş bedeni ile Boba,karanlık ortamların sinsi ve derinden çalışan adamı Weasel ve Kazımanın hunharca bir emek istediğini en iyi bilenlerden TheGutturalBender'ın da aralarına katılmasıyla en son halini almıştır.

Ubergorewitch ve Lord Magius'un yazdığı hikayeler ile hiç bir zaman ceset kokusundan vazgeçmediğini kanıtlayan Extereme Haribo,Time to play the GAME adlı etiketinde ise Takip ettiği oyunlara yer vermektedir.Kendine özel toplamaları,kendi seçtiği hayvanları ve Nostaljia adındaki en tozlu raflardan bulduğu unutulmaya yüz tutmuş olan çeşitli programları okurlarına hatırlatmaktadır.

2008'ın Ağustos ayında başlayan macera son haribocu da gözlerine yumana kadar nesilden nesle devam edecektir.Sizde yazılarınız ExtremeHaribo'da yer almasını istiyorsanız, xtrm4haribo@gmail adlı mail adresinden ya da sağ tarafta yer alan panelde,posta kutusu logosuna tıklayarak Hariboculara ulaşabilirsiniz.

Çok sevgili Chris Reifert'ın buyurduğu gibi:

Vahşetin tam ortasında Aşk ve sevgiyle yaşıyorum,şimdi elektrikli testeremi getirin.

ExtremeHaribo Culture Özetle budur.

Lord magius/Haribo extreme culture aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails