2 Mayıs 2014 Cuma

Ophicvs - Azrever Ne Alemamam (2014)




Raw Black metal ve alt varyasyonları  son senelerde daha ön saflarda yer almaya başladı.Bu tarzı icra eden şahıs ya da gruplar ise köklerinden taviz vermiyorlar.



 Ophicvs'de bu gruplardan biri.Tek kişilik bir proje.Bir dönem Kolombiya da müziklerini icra eden Lucera grubunun elemanı olan Ophicvs'in kendi adını taşıyan projesi gerçekten saf kan bir iş.(Lucera grubu şuan A.B.D'de müziklerini icra etmektedir.).Ophicvs' projesinde D.İ.Y(Do it yourself) akımına uygun bir şekilde müziğini icra etmiş.Tüm enstrümanları kendi çalıyor.2013 yılında çıkardığı kendini adını taşıyan demo'nun ardından şubat ayının sonunda yayınladığı  ilk albümü Azrever Ne Alemamam, tam bir yeraltı eseri.Bu albüm heavy metal ile black metal'in en saf halini sergilemekte.Bu arada albümde yer alan iki parçaya da klip çekmiş.Bu kliplerde oldukça old skoll.

Ophicvs- Tüm enstrümanlar, vokal, şarkı sözleri



İki klipte de tüm enstrümanları kendi çaldığını göstermiş.Her enstrümanın başında görüntüleri mevcut.

Albümde biri canlı olmak üzere 10 parça yer almakta. Goat Curse Diaboli Productions etiketiyle yayınladığı albüme bu sayfadan ulaşa bilirsiniz. tribulacionproductions .

Taog Latemorcen
March to Eternal Fire
Whore of Babylon
Blackout
Mother Death
Funeral Infernal
Gasmasked Goat Rock
Yks Eht Ni Edir
Azrever Ne Alemamam
Madre Muerte (live)



Sound olarak heavy metal ile black metali çok iyi bir şekilde birleştirmiş. 80'lerin başındaki o havayı muhteşem yakalamış.Kimi yerler King Diamond,Mercyful Fate,Bathory ve Venom'u andırmakta.Geriye kalan kısımları ise bildiğimiz çiğ black metal.Whore of Babylon,Taog Latermorcen,Yks Eht Ni Edir ve Funeral Infernal albümdeki en iyi parçalar.

Kanımca gayet keyifli bir albüm olduğunu düşündüğüm Azrever Ne Alemamam bu türü sevenlerin arşivinde yer alması düşünüyorum.

Lord magius/Haribo extreme culture aittir







1 yorum:

  1. arrrgg! hails from Tribulacion Productions! Underground rules!

    www.tribulacionproductions.com

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails