10 Ekim 2011 Pazartesi

King's Evil-Sacrosanct (2011)


Japon Thrash metalinin düzgün isimlerinden King's Evil ikinci stüdyo albümü olan Sacrosanct'ı geri de bıraktığımız yaz ayında yayımladı.

Deletion of Humanoise albümünden 10 sene gibi uzun bir süre sonra ikinci albümlerini yayımlasalar da isimleri unutmadılar.1989'da kurulan grup'un uzun aralıklarla kayıt yapması da işin daha ilginç yanı.

Alman Thrash'nın hakim olduğu bir yapı da icra ettikleri müziklerini nizami bir şekilde sergilemekteler.İlk kurulduğu günden beri aynı kadro ile ilerleyen King's Evil,kadro ve görev dağlımı şu şekilde:



Takachika Nakajima-Bas/Vokal
Yuichi Ishiguro-Davul
Masamichi Yamada-Gitar



Tam bir Kreator worship olan King's Evil herşeyi ile Petroz'a ve arkadaşlarının etkisinde kalmışlar.Yeni dönemden ise Deathstrom adlı Avusturyalı grup ile oldukça benzerlik göstermekteler.

Worldchaos Production'dan piyasaya sürülen albüm 35 dakika süre gelmekte.

Trace of Insanity
Stab in the Back
Bind Torture Kill
Retaliation for the Wretch
Gaze into the Brain
Infected with the Blood
Leviathan
Impudence of Brutality

Baştan sona bir bütün içinde ilerleyen albüm farklı davul atraksyonları ve sololar ile süslenmiş.Stab in the Back ve Infected with Blood çok sağlam parçalar.Açıkça söylemem gerekirse King's Evil yaptığı işi kılıfına uygun sürdüren ve düzgünce icra eden bir grup.Uzun süreli aralarla da olsa bizlere kayıt sunsalar da tek kullanımlık işlerle dinleyicilerinin karşısına çıkmıyorlar.Kanımca bir diğer albümleri de bir 10 sene sonra bizlerle buluşur.





Lord magius/Haribo extreme culture aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails