13 Ekim 2011 Perşembe

Broken Gravestones-Let Sleeping Corpses Lie (2011) Ep




Death Metal elçisi olan Kam Lee'ı çeşitli ülkelerin gruplarıyla dinlemeye alıştık.2008'de kurulan Broken Gravestones adlı grup ile bu kez İspanyadan korku ve vahşet salıyor.


2008'de bir araya gelen grup 2009 da grubun adını taşıyan Broken Gravestones adlı demonun ardından karşımıza Let Sleeping Corpses Lie Ep'si ile geldiler.Bende cadılar bayramına günler kala bu kayıtı sizlere tanıtmayı uygun gördüm.

Old skoll Death Metali beklenen gibi tüm karanlığıyla icra eden grup Sevared Records etiketiyle altında Ep'lerini yayımlamışlar bonus olarak da demo'u altına eklemeyi ihmal etmemişler.

Intro: Sounds from the Manchester Morgue
Let Sleeping Corpses Lie
The Rising Dead
Zombies Don't Run






Kam Lee'nın önderliğinde ki grup da tanıdık isimler yer almakta.Gruesome Stuff Relish elemanları olan Santiago Argento ve Noel Kemper yer almaktalar bunun dışında David Arias adlı davulcunun ilk grup çalışması.


David Arias-Davul
Santiago Argento-Gitar
Noel Kemper-Gitar/Bas
Kam Lee-Vokal


Ep ismini unutulmaz zombi filmerinden Breakfast at Mancester morgue aka Let's sleeping corpse lie'dan almış.Kapakta bir o kadar korku çizgi romanlarından fırlama.Durum böyle olunca müzikte de o küf ve çürümüşlük hissediliyor.David Arias'ı ilk defa dinliyor olmama rağmen davul başında çıkardığı işleri beğendim.Özellikle The Rising Dead parçasında çok güzel bir giriş yapmış.

Ep'nin atmosferi Celtic Frost-Morbid Tales'ı andırıyor.Tabi ki daha tempolu ve tok bir kayıt.Kam Lee underground tavrını her zaman ki gibi burada da sürdürmüş.Bu Ep'den anlaşılan yakın zamanda bizleri bir Broken Gravestones albümünün beklediği.

Son olarak kesinlikle Old Skoll Death Metal dinleyicisine hitap eden bu kayıt,kesinlikle uzun süre sıkmadan dinlenebilecek bir iş.

Lord magius/Haribo extreme culture aittir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails