29 Eylül 2009 Salı

BByB- deBBYBut


Çeklerden her daim acayip gruplar çıkmıştır ama sanırım en acayibi BByB.Babayaba manasına gelen patlangaç teknogrind/cybergore grubu ilk albümü olan deBBYBut geçtiğimiz günlerde raflara saldı.Ağır sanayi ceyranına sahip olan bu acayip tiplerin başlıca sloganı Atom bombası atma,asit at.E yaptıkları müzikte tabi ona göre bir kafada.


Grupla ilgili genel araştırmalarıma baktığım zaman pek bir şey bulamadım hatta kadro tamam miyle fay il-i meçhullerden oluşuyor.Yaptıkları müzik ağırlıklı bir elektornik/tekno yapıya sahip pek grind oldukları söylenemez ancak oldukça gideri olan bir iş.Özellikle Prodigy,Combichrist vs... tarzı grupları koşturanlar ve sevenler varsa BByB de hoşlarına gidecektir.

On bir parçanın yer aldığı albümde kimi geçişler bir çok dj parmak ısırtacak güzellikte.Brutal vokal,yüksek tempo ve gore içerikli sözler dışında pek bir grind öğesi yer almıyor.Bazı parçaların sonuna sokuşturmuş okadar.


1.Lorem Ipsum
2.Kalimerum
3.Usměvavý Parní Vál
4.Čertpréze
5.IEEE Anal
6.LSD Monitor
7.Kozí Dech
8.Luhování Mrtvoly(OVS cover)
9.Tehace
10.Pigface
11.Robot Debil

Bu aralar değişik bir şeyler arıyorum amma aa kendi özümden de pek ayrılmak istemiyorum diyorsanız BByB bu iş için biçilmiş kaftan.




Lord Magius/Haribo Extreme Culture aittir.
Related Posts with Thumbnails