17 Haziran 2010 Perşembe

Invdrs - Electric Church (2010)



Karanlık ve satanik öğelerin sludge metal adına olmazsa olmaz bir olgu.2007'de müzik yapmaya başlamış olan Invdrs'da sludge tarzda adına yakışır bulamaç kıvamında yoğun ve çamurumsu bir iş yapıyor.

Geçtiğimiz aylalarda piyasa'ya sürdükleri İlk albümleri Electric Chruch ile aynı zaman da ilk kayıtlarını da yayımlamış oldular.Utah ortamlarından olan elemanların görev dağımı şu şekilde:

Phillip White-Vokal
Dave Moss-Gitar
Julie Stutznegger-Bas
Gavin Hoffman-Davul


Uzun soluklu ve düşük ızdırap dolu parçalarla seyreden 51 dakikalık albüm Corruption Record etiketi ile yayımlanmış.

Parça sıralaması ise;

1.Worship
2.Great Beast 666
3.Black Altar
4.Church Burner
5.Death Dealer
6.Hammers of Hell
7.Destroy
8.Drvg Kvlt


Yaptıkları müziğin paşaları olan Crowbar ve Electric wizard gibi gruplardan etkilenme kaçınılmaz olarak hat safada.Kimi parçalarda kullandıkları psychedelic tonlar ve uzan riffler çok tutucu.Çiğ gırtlaktan vokaller 10 numara müzikle uyumlu.Davul'un müziği oldukça iyi süslemiş olduğunu söyleyebilirim.Çok düşük tempolu kısımlar da bile ben buradayım diyor.

Death Dealer albümdeki en dikkat çekici ve bir derece diğerlerinden daha yüksek tempolu bir parça.Nakarat kısımdaki bass davul eşliğindeki vokaller çok klas oturmuş.Hemen ardından gelen Hammer of Hell'de bir o kadar öfkeli ve azaplı.

Yaptıkları müzikte punk etkisi de yok değil hani Destory adlı parçada bariz gözükmekte bu.Grup elemanları da kendilerini Myspace sayfalarında Punk/Black olarak tanımlamışlar.Worship adlı parça kuşkusuz ağır dumanlı kafaların armağanı ve çokta güzel şeytana selam çakılmış.



Baştan sona karanlık,ağır tempolu ve bir o kadarda satanik bir albüm.Kanımca sonuna kadar cehennem öfkesini taşıyor.

Son olarak Sludge harici punk/black ya da punk/death tarzı çiğ old skoll işleri seviyorsanız Invdrs'da bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Lord magius/Haribo extreme culture aittir.


Related Posts with Thumbnails