5 Ağustos 2010 Perşembe

Machetazo - Necrocovered (2010)



İspanyol Death metalinin günümüzde ki en büyük isimi olan Machetazo'nun yeni Ep'si olan Necrocovered 7 muhteşem yorum ve konukları ile geçtiğimiz günlerde yayımlandı.

Dopi önderliğinde durmaksızın mezarlık kazımasına devam eden Machetazo Necrocovered adlı Ep'sin de Kreator'den Carnivore'e kadar bir çok yorum bulunmakta.Belki de işin en anlamlı yanı ise konuk sanatçılar. Kam Lee (Bone Gnawer),Chris Reifert (Abscess),Johan Wallin (General Surgery),Santi (Nashgul) gibi isimler yer almakta.Kreator-Tormentoru Kam Lee'den dinlemek,Sex and Violence'ı Chris Reifert'tan duymak bambaşka bir zevk.

Grubun son kadrosu ve görev sıralaması;

Rober Bustabad - Gitar, Bas
Jose''Dopi''DopicoDavul,Vokal


Parasitic Records etiketi ile yayımlanan Ep'nın parça sıralaması şu şekilde;

1.Sex And Violence (Carnivore cover) Chris Reifert (Abscess)
2.Pay To Die (Master cover) Johan Wallin (General Surgery)
3.Skald Av Satans Sol (Darkthrone cover) Skrappar (Lobotomized)
4.Tormentor (Kreator cover) Kam Lee (Bone Gnawer)
5.Arrastrándose Sólo (Corrupted cover) Tim Call (Aldebaran)
6.Demon (Septic Death cover) / Dying (Obituary cover) Santi (Nashgul)



Tek Tek ele almaya ihtiyaç duymuyorum.Dopi davulları gene muhteşem çalmış.Çok ruhlu.Lobotomized elemanı Skrappar oldukça şanslı kanımca.Darkthrone-Skald Av Satans Sol parçasını başarılı bir şekilde yorumlamış.Açıkça sölemem gerekirse bu kadar güzel olabileceğini kestiremezdim bile.Kreator-Tormentor ve Carnivore-Sex and Violence,Kam lee ve Reifert paşanın yorumları ile tadından yenmez bir hal almış.Obituary-Dying en hakkı verilmiş yorum kanımca.Santi çok içten okumuş.Dopi'nin vokali de aranmıyor değil ufaktan hani.


2 paşanın önderliğinde son dönemin en gaddar adamlarının toplandığı bu klas ep'i muhlaka edinmenizi tavsiye ederim.Six Feet Under-Graveyard III ardından bu sene oldukça zevki 2.cover albümü olduğu kuşkusuz.

Lord magius/Haribo extreme culture aittir.




Related Posts with Thumbnails