30 Mayıs 2010 Pazar

25 Mayıs 2010 Deicide@Istanbol Kabusu



Okuyuculara herşeyden evvel şunu belirtmek gerekiyor
açıkcası son 24 saat kala gene bu blog yazarlarından MadButcher herifi ile konuşana değin bu organizasyonun gerçekleşmeyeceğini düşünmekteydim.
Aynen, nette forumda vs yerde haber ve yorumlarında yazanlar gibi
ha iptal oldu ha iptal olacak, son güne kadar beklemekte fayda var safsataları ile çok da gaza gelmeden olan biteni izledim.
Akabinde üstte yazdığım telefon görüşmesiyle çıkıp bir biletix gişesi buldum.
Hakatten de biletin üstünde DEICIDE yazıyordu.


Akıl sağlığı göz önüne alındı, derin bir de nefes alındı ve beklemeye koyulduk.
Organizasyondaki herkese eğrisi doğrusu neyse bu geceyi yaşattıkları için teşekkür etmemiz gerekiyor ve ediyoruz.


Güzel bir evde toplandık haribo çetesinden eksikler olmaasına çok da aldırış etmedik viski vs herşey genelde hızlı ve seri shotlar ile bünyeye depolandı.
Biraz problemli bir leptap ile gerek youtube klipleri gerek arşivdeki parça ve gruplar sırayla tekrar ve tekrar hatmedildi.
Babofet rümuzlu yazarın ACABA DEICIDE, INCANTATION COVERLAR MI gibi sorularına maruz kalsak da gene kafaları kırmaya azami gayreti sarfetmekten hiç geri kalmadık.
Evden çıkınca da gene problem bir taksi söförüyle kah didişerek kah gülüşerek mekana varabildik..


Maalesef ilk şarkı kaçmış, 2. parça ortasında ben direk davul makinesi
Steve Asheim dayının yan kısmında kendisini net görebileceğim bir pozisyona konuşlandım ve kabusun ta göbeğine dalmış oldum..

Şimdi çıtırlar tarafından bıkbık edilmesin deyyu gene en başta belirtiyorum tam sırasını anımsamamakla beraber grup,


Dead but dreaming
Death to jesus
Dead by dawn
Kill the christian
Serpents of the light
Trifixion
Sacrifical suicide
Homage for satan
Once upon the cross
Scars of the crucifix
Desecration
Not of this earth
They are the children of the underworld


vs vs gibi belki de adını şu an anımsayamadığım bombalarıyla İstanbul'da Taksim'de oradaki bir avuc death metal en azından DEICIDE seven sayanlarına muhteşem bir gece yaşattı.

Sses düzeni çok muhteşem olmamakla beraber güzeldi tam net görememekle beraber takribi 100 150 kişilik tayfa da mekanda katılımcıydı.
Pek cok şarkıda gruba eşlik edildi nakaratlar propagandavari bir gaz ile söylendi.


Elemanların içinde hepsine tek tek bakıp sahne performanslarıyla hasret giderirken itiraf etmem lazım en fazla Steve dayıdan etkilendim.
Yılların eskitemediği hatta zirvelere taşıdığı adam cümle aleme kondisyon tuşeli ve nizami death metal davulu çalmanın inceliklerini uygulamalı olarak gösterdi.
Öyle leyleği havada gören para sıçan tipler olmadığımız için ne yurt dışına cıkmışlığımız ne de falanca fest filanca feste gitmişliğimiz var böyle düşününce şu ana kadar canlı dinlediğim zirve death metal performansına şahit olmanın hem ürküntüsü hem de huzuru böyle karışık şeyler kaldı hafızada.


Adamlar safkan konser grubu, çok sempatik çok "cool" adamlar kimileri her ne kadar sahnede Glen abimizin bir taşkınlık yapacağından şüphelendiyse de cok babacan seyircisini kucaklayan bir Benton ile karşılaştık.
Ne cok satanik genc varmış,
Hail Sathan tezahuratlarına istinaden Benton'un sadistce bir kahkaha atması vardı o iş gecenin zirve gazlarından birisi oldu.
Adanalı dobralığı ile küfür kafir beddua en çirkefce küfürlerden hakaretlerden ibaret şarkı sözleri yazan Glen aynı zamanda da bir kez daha ne kadar iddialı ve başarılı bir bass / vokalist olduğunu milletin tepesine vura vura gösterdi.
Oturup pc başında şarkılara karaoke yapıp bana kafa tutamassınız akıllı olun.. mesajı bu tipler tarafından kanımca çok net alındı ve hazmedildi.

Fotoğraf işine gelince, şahsım o teknik donanımlardan yana eksik olduğundan şu an henüz bu konserden foto yok bunlarla idare edeceğiz artık..









Related Posts with Thumbnails