7 Ocak 2010 Perşembe

Necrorder-Sexual Deviant Intercourse (2009)



Meksika ortamlarında kazımanın her türlü mevcut.Her çeşit sapkınlığından gaddarlığına kadar hepsi bir arada.90'lı yıllarla birlikte metal müziğin içine katılan endüstriyel akımı teknolojinin ilerlemesi ile leziz bir hal aldığı kesin.

Necrorder'da Meksika topraklarından çıkan bu tarzdaki gruplardan biri.
Gore temaları,seksüel sapkınlıkları ve kazımacılıkları ile şahsen benden onayı aldılar.

2007 kurulan grup,666 gün boyunca sesizliğe gömülmüşler.Bu süre için de tahminimce en güzel tekilaları içip,ciaz işlerine bakıp,çokta sıkı skor yapmışlar ki ardından böyle bir kayıt gelmiş.


Kadro:

Flesh-vokal/gitar/bas
Digitus Mortem-klavye
Modus Operandi-gitar

Sapkınlıkta sınır tanımayan bu tayfa şarkı sözlerinde her türlü cinsel sapkınlığa yol vermişler.Dibe vurmaca yok sanırım ancak ölü sevicilik olduğu kesin.

Sade bir albüm kapakları olmasına karşın iç kapak fotoları ve albümleri hiç te o kapak gibi sade değil.Hoş bir model hatun ile çalışma yapmışlar.Güzel ortamlarda takıldıklarını bir kez daha kanıtlar vaziyette.

Genel sound olarak Combichrist ve Kmfdm'den çok etkilendikleri açıkça ortada. Özellikle Combichrist'ın son dönem kayıtlarını andırıyor.

1.Night Fear
2.Divine Slave
3.Sexual Deviant Intercourse
4.Hate Campain


İşin aslı müzik olarak tam orta da bulunuyorlar.Eğer davulcu alırlarsa şayet onun çalacak olduğu ritimlere göre iş değişir.Misal funk davulları çalarsa Prodigy var-i bir hava eklenir;ancak groove işlerine bakarsa küçük Fear Factory yolunada adım atarlar.

Bu konu şimdilik üç bilinmeyenli denklem gibi.

Parçalarında güçlü bir alt yapı hakim.Gitarların sertliği gaddarlık dozajını artırmış.Günahkar vokaller ise sapkınlığın simgesi konumunda.Dört parçanın yer aldığı kayıtta hepsinin gideri var.Albümün'de adını taşıyan Sexual Deviant Intercouse,günümüz de ki sodomy ortamlarından kesitler içeriyor.Hate Camping ve Devine Slave ise seks kölelerinin dertlerine el atmış.Açılış parçası olan Night Fear,bizleri neyin karşıladığını az çok belli ediyor.Tahminimce milleti çok underground ortamlar da patlatıyordur.Parçada zombicilikte,vampircilikte hat safada.Neyin tribinde isen ona göre muamele yapıyor.

Son olarak daha öncede ExtremeHaribo sayfasını süsleyen Zombie Girl ablayı edinip beğendiyseniz,Necrorder'da bir o kadar beğeneceğinizden eminim.




Lord magius/Haribo extreme culture aittir.
Related Posts with Thumbnails