10 Kasım 2010 Çarşamba

Arson Anthem-Insecurity Notoriety(2010)





Anselmo hangi işin için de bulunduysa hepsinin ayrı bir havası ve tadı oldu ancak Arson Athem adını taşıyan son projesi gençlik yıllarına selam ediyor.


2006 da gerçekleşen Katharina kasırgasının ardından evsiz barksız kalan Mike Williams'ın Anselmo'nun evinde konaklamaya başladığı dönem,Anselmonun arşivinde gördüğü Hardcore,Crust/Punk gruplarından yola çıkarak oluşan projede,New Orleans, Louisiana ortamlarından Hank Williams III ve Collin Edgar Yeo adında bir genç çocuğu görüyoruz.

En Old Skoll Crust/Punk'ı Hardcore ve Güney'in riffleri ile karıştıran Anselmo ve arkadaşları,2008'de piyasa sürdükleri Ep'leriyle tadını damağımızda bıraktıklarınıdan olsa gerek Insecurity Notoriety daha da lezzetli geliyor.

Philip Anselmo,Hank ve Mike Williams'ın buluğunduğu bu muhteşem kadro da görev dağılımı ise;

Philip H. Anselmo-Gitar
Mike IX Williams-Vokal
Hank Williams III-Davul
Collin Edgar Yeo-Bas

Anselmo'nun Necrophagia,Viking Crown,Christ İnversion'dan gitar rifflerini gayet iyi biliyoruz ancak Hank Williams III'un hiç bu kadar klas davul çaldığını tahmin etmezdim.Mike Williams her zaman ki yırtık vokalleri gayet oturaklı olmuş.Yeo adlı bascı eleman ise D-beat ve spa spa'lara oldukça iyi eşlik eden boşlukları dolduran bir performans seyretmiş.


Anselmo'nun Firması olan Housecore Record etiketi ile piyasaya sürülen albümün dağıtımını da Sony müzik üstlenmiş.Yarım saat süren kayıtta 17 en old skollundan parça yer almakta.

1.Naught
2.Foul Pride
3.Isolation Militia
4.More Than One War
5.Insecurity Notoriety
6.Pretty Like That
7.Initial Prick
8.Crippled Life
9.Polite Society Blacklist
10.If You Heard This You Would Hit Me
11.Hands Off Approach
12.Has Been/Has Been
13.Primate Envy
14.Death Of An Idiot
15.Codependent And Busted
16.Kleptomania
17.Teach The Gun To Love The Bullet

Albüm kapağında da görüldüğü gibi taaa en eski Discharge dönemi bir kapağa sahip,albümünde ne kadar saldırgan olabileceğinin en güzel göstergesi.

Kuşkusuz bu üçlünün yaptığı her grupta olduğu gibi burada da yaptıkları müzik kesinlikle yüksek kafalara hitap ediyor.Kısa soluklu parçalarla dinleyini silkip silkip bırakıyorlar.Baştan sona tüm parçaların su gibi akıp geçtiği albüm,isyankar ve öfkeli lirikleriyle 2010'nun kanımca bayloz gibi albümlerinden biri.

Uzun lafın kısası bu tayfanın adamıysanız mutlaka kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Lord magius/Haribo extreme culture aittir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails