3 Ağustos 2008 Pazar

The Ravenous-Assembled in Blasphemy



Milenyuma geçiş olarak adlandırılan 2000 yılında insanlar her türlü değişime kollarını açmış beklerken Death Metalin bir nebze bile ahlak, hoş görü, sevgi bulundurmayan en eskilerde,en köklerde yer alan iki isim RAVENOUS ta bir araya gelmişlerdir ve en köklerden bir kazıma gerçekleştirmişlerdir.

Rivayetlere gerek yok…Chris Reifert ve Killjoy Florida/Tapma Town mezarlığında sisli ve puslu bir gecede RAVENOUS diye haykırmışlardır…Autopsy de insan derisinden yapılmış davulu kazıyan ve bir yandanda en derinlerden gelen vokalı ile bizlere korku salan Reifert bu albüm için hem vokalde haykırdı,hem davulunu kazıdı üstüne yetmiyormuş gibi gitarda dosta güven düşman teknikci,neoklasikci dmcilere korku saldı.Killjoy işine şeytan girmişçesine haykırdı ve bass gitarda danny liker üstünde Sodom-in the sing of the evil tişörtü ile gorgorgor bir tel aşa inmeden şeytani balyozları hunharca indirdi.


Albümdeki parça sıralmasasına gelince:

1.Shrieks Of The Mutilated
2.Dead, Cut Up, And Ready To Fuck
3.Orgy In Dog's Blood
4.Feasting From The Womb
5.Keep My Grave Open
6.Assembled In Blasphemy
7.Perverted Before God
8.Hallucinations Of A Deranged Mind
9.Ageless Existence
10.Annointing The Worms


Albüm baştan sona bir korku baş yapıtı bir gram eksiği yok üstüne birde possessed soloları eklenmiş hunharca spa spa spa 31 dk kazımadan taviz vermiyen muhteşem bir albüm zaten nasıldır acaba diye bir şüpheniz varsa cezalandırılmaya mahkûmsunuz.Shrieks of the mutilated bana kabir azabı çıglıklarını andırdı size neleri andırır bilemem(SATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN diye haykırıyor Killjoy)Benim nazarımda albümün en can alıcı parçası Dead,cut up and ready to fuck…sapkınlığı siz düşün artık nakarat kısımlarında killjoy’a reifert paşa eşlik ediyor nekadar tehtit kar ve ölümcül oldukları ortada fazla lafa gerek yok dinlerken sözleri insanın beynine kazıyor.Orgy in dog’s bloody ise tipik bir Necrophagia parçası özellikle holocosut dela morte zamanları degişik bir intro ile başlıyıp uzuyan riffler ve riefert ile killjoy’un atışmalarını devam etiriyor. Albümün en ölümcül parçası ise Keep My Grave Open. Sözlerini okurken bile tüylerim diken diken oldu. Ağır tempolu, death metalin en karanlık riffleri kullanılmış bu parçanın sözlerinin bir kısmını sizinle paylaşacağım.
mezarlık ayinlerini gözluyorum

şimdi tamamlandı
zamansız kelimeler konuşuldu
bir ayin daha sona erdi
cesetler yanıyor
cekilip koparılıyor
organlar degişiyor
karından başlıyark
mezarımı acık bırak yoksa huzur bulamam
cadavra gözleri hala goruyor
acı cok derinden ve yogun

Şarkıyı dinlerken sözleri takip ederseniz ne kadar lanetli bir şey olduğunu siz de göreceksiniz. Bu adamlar korku film yönetmeni olsaydı kimbilir neler çekerlerdi. Albümün adını taşıyan parça ise keep my grave open’la aynı tempoda gidiyor. Bu inorganik,safkan,katkısız,en köklerden şeytani death metal albümü paşaların muhteşem karışımı ile mahşerin 5 atlısını bile su kıvamına getirmektedir…


Lord Magius/Haribo Extrem Culture aittir.
Related Posts with Thumbnails