22 Ekim 2014 Çarşamba

Škan-The Old King (2013) EP





2011 yılında kurulmuş bir grup Škan,ilk kayıtları olan The Old King 2013 kasım ayında yayınlanmış.Yaptıkları müziği direk olarak Blackned Death metal olarak adlandırmışlar.Grubu keşfetmem ise Anselmo'nun düzenlediği Housecore Horror Film Festivalinde sahne alacak gruplardan biri olarak dikkatimi çekmesiyle gerçekleşti.





Tam anlamıyla karanlığın içine odaklanan bir müzik icra ediyorlar.

Austin/Teksas çıkışlı bu grup alt kültür metal takipçileri için yabancı isimler değil aslına bakılırsa. Skrew adlı endüstriyel Thrash grubunun eski elemanları tarafından kurulmuş. Yaptıkları müziğin yanı sıra şarkı sözlerini seçtikleri tema oldukça ilginç. Spiritüel konuları ele alıyor. Tabi ki müziğe uygun bir biçimde. Karanlık ve şeytani.



Daniel Alvarez-Bass/Vokal
Joseph Merino-Gitar/Vokal
David Baxter-Davul
William Ables-Gitars/Vokal

Yeni bir grup için çok iyi başlangıç yaptıklarını söyleyebiliriz. Yeni kurulan gruplardan çok fazla benzer müziği icra edeni görebiliyoruz. Škan ise yaptığı müzikle ismini akıllara kazıyor.

Yayınladıkları Ep de ise üç parça yer almakta.

1.Immortal Tyrant
2.Beyond Thrones
3.The Eye

Modern extreme metal icra eden bir grup için çok kaliteli parçalar olduğunu rahatlık söyleyebilirim.Özellikle gayet yerinde soloları var. En büyük artısı ise kesinlikle eski usul death metal ile yeni tarz extreme müziğinden iyi bir birleşim elde etmeleri olmuş.Şeytani vokaller cehennem alevi saçıyorlar. Özellikle Beyond Thornes parçasındaki vokaller ve aksaklıklarla yeni tarz extreme müzik izleri bariz olarak gösteriyor. Ben bu Ep'de ki en beğendiğim parça ise The Eye olduğunu söyleyebilirim.Yaptıkları müzikle arafı tarif etmişler. Ep'nin giriş parçası olan Immortal Tyrant parçası ise klasik bir Blackened Death Metal ürünü.




Škan'ın bu epsini grubun Bandcamp sayfasından edinebilirsiniz. İşin en güzel yanı da sabit fiyat seçeneği bulunmaması.

Grubun Bandcamp adresi : Link



Lord magius/Haribo extreme culture aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails