4 Aralık 2008 Perşembe

Carnivorous Vagina - Bagno Di Sangue



İtalya gibi bir memlekete böle Abaza bir müzik nasıl olur hala anlamış değilim. Autopsy, İmpetigo nun açtığı yolda Morticain izinde ilerliyen Carnivorous Vagina 2005 yılında piyasaya sürdükleri Bagno Di Sangue albümü ile bir nebzede olsun toparlanma belirtileri göstermişler.

Önceki kayıtlarına nazaran daha anlaşıla bilir ancak hala akbaba kadar leşçil bu kadarı da biraz fazla sanırım. Morticiandan zamanında çok korktukları besbelli yoksa başka türlü böle bir şey yapılamaz.


Dr. Morbus(Vokal, Gitar, davul programlama) ve Mr.Fetish(Bass, Vokal, Synth & Sampler) Redrum Records etiketi altında çıkan 2 albümden sonra ‘Bagno Di Sangue’ kendi kurdukları Necro.Files Music tarafından basıldı.Albüm kapağına baktığımızda ise House by cemetary bize n.y den göz kırpıyor.Adamlar, Mortician-House by Cemetary albüm kapağını bire bir kullanmışlar sadece evi geriye plana atıp kazıktaki kelleyi yakınlaştırmışlar olsun yapacak bir şey yok simon(Mr.Fetish) benim arkadaşım olsaydı açıkça kanka neden böle bir şey yaptın demezdim.Adam her şeyi yapabilir.Will ona yol vermiş bir kere.

Gelelim albümdeki parçalara:

1.Sangue

2.Rampant

3.Deranged of The Hills

4.Embodiment of The Demonic

5.Rimorso

6.Disfigured

7.Embalmer

8.Maimed, Chopped And Slaughtered

9.Autopsia

10.Fierce

11.Coven

12.Malignant

13.Ossario


Çok ağır bir kazıma olduğunu dile getiremem ancak bütün teknikçilere taş çıkartır. Atmosferi de filmlerden aldıkları repliklerden elde etmişler. Vokal çok uzaklardaymış gibi ancak çok yoğun bir bas var. lemmy ne verdiyse köklemiş. Bir nebze olsun gitar öncekilere nazaran duyuluyor. İlk 2 albümde sanki sokak kapısında çalıyor gibi derinlerden geliyordu ses.
Kısaca sen takıl bak işine o arkada çalsın dursun. Güzel gidiyor yormuyor insanı, kafasını kurcalamıyor. Benim en çok hoşuma giden parçalar ise Deranged of The Hills, Embodiment of The Demonic, Rimorso, Disfigured. Az da olsa özenerek yapmışlar diğerlerine nazaran

Hiçbir gelecek vaat etmeyen. Bir sineğin bıraktığı kurtçuk larvaları edasıyla cesedi kemiren kazımacılardan başka bir şey değil. Ancak İtalya nın eşcinsel metalcileri arasından bu kadar gaddarlığı bir yana, sokakların am, göt koktuğu topraklarda bu kadar Abaza kazımalarıda daha ilginç olan yanı. Umut ediyorum gelecek albümlerinde daha düzgün bir iş çıkartılar


Haribo puanı: Mortician hatrına yarım paket haribo.


Lord magius/Haribo extreme culture aittir.
Related Posts with Thumbnails